Dinosletten

Sjovt in-store koncept for børn og hele familien. Dinosletten tiltrækker og underholder hele familien med et smil.

Dinosletten

Det digitale koncept, Dinosletten er underholdning for hele familien og skaber fordybelse hos jeres yngste besøgende. Dinosletten er et perfekt samlingssted og gør besøget hos jer til en unik oplevelse.

I Dinosletten kan jeres besøgende udklække deres egne søde, digitale dinoer. De digitale dinoer bliver personlige, fordi jeres besøgende vælger farve og navn til dinoen. Bagefter skal den digitale dino passes med mad, vand og vigtigst af alt – masser af kærlighed. Efter besøget på Dinosletten kan jeres besøgende tage deres dino med hjem i en digital malebog, som er fyldt med søde dinoer og er klar til at blive farvelagt.

Dinosletten er et kæmpe hit hos jeres yngste målgruppe, fordi konceptet skaber fuld fordybelse hos børnene og giver dem deres eget personlige, digitale kæledyr. Forældrene kan lege med eller tage en velfortjent kaffe-pause.

Dinosletten kan bookes med 2 eller 4 iPad-bænke afhængigt af jeres behov. Vi leverer en promotion-pakke med grafik og tekst, så I nemt kan markedsføre eventen in-store, outdoor eller på de sociale medier.

Vil du gerne høre mere?


Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.

Se Dinosletten i brug

DINOSLETTEN

Bruuns Galleri
Leder du efter vores andre produkter?

Vi har mange køreklare koncepter klar til booking. Vi kalder det Playground MADE

Playground Marketing ApS

+45 71747529

info@playgroundmarketing.dk

Gjellerupvej 80B DK-8230 Åbyhøj